Praktijk Med Lev is gesloten – contact nodig? 06-10856141

Over Sanne Vermaas: gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten

Het is pesten als iemand dat zo ervaart

Vroeger heb ik weleens iemand gepest, weet ik nu. Er was een buurmeisje waar we nooit mee wilden spelen. M’n moeder zei er wel wat van, maar we vonden haar gewoon niet zo leuk. Dat meisje heeft zich ongetwijfeld buitengesloten gevoeld. Was dat pesten? Ik heb geleerd dat iets pesten is als iemand het zo ervaart.

Hoe ik trainer werd

Ik heb een achtergrond als freelance filmmaker. Het onderwerp pesten raakte me toen ik een film maakte voor Stichting Omgaan met Pesten. Ik zag met eigen ogen kinderen opbloeien doordat ze even in de spotlights stonden. Dat vond ik zo mooi, daar wilde ik onderdeel van zijn. Ik besloot zelf trainer te worden.

Samen staan we sterk

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd trainer en bestuurslid bij Stichting Omgaan met Pesten. Vanuit Praktijk Med Lev help ik kinderen en jongeren om sterker in hun schoenen te staan. Daarnaast geef ik workshops aan volwassenen. Hiermee geef ik leerkrachten en andere professionals handvatten zodat ook zij pestgedrag effectief kunnen aanpakken.

Via Prakijk Med Lev help ik kinderen sterker te worden en professionals bewust te maken. Want alleen samen kunnen we pestproblemen écht uitbannen. En zeg nou zelf, opgroeien in een omgeving die veilig is en stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Dat verdient toch elk kind?

Help pesten terugdringen

Wil jij ook iets doen om pesten terug te dringen? In de workshop Omgaan met Pesten leer ik je hoe je effectief met pesten omgaat. Bekijk ook mijn andere trainingen als je hulp zoek of iemand wil verwijzen. Wil je contact met mij opnemen? Dan kan dat via 06-10856141 of praktijkmedlev@gmail.com.

Dit is de video die ik maakte voor Stichting Omgaan met Pesten: