Praktijk Med Lev is gesloten – contact nodig? 06-10856141

Training Omgaan met Pesten

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en zelfverzekerd voelen. Daarom geef ik Sta Sterk trainingen aan kinderen en jongeren. Ben je een professional die met kinderen werkt? Dan kun je helpen om pesten te voorkomen. In de korte training Omgaan met Pesten geef ik je daar concrete tips voor.

Hier vind je alle trainingen en workshops van praktijk Med Lev. Handig als je niet precies weet wat je zoekt of iemand wil verwijzen.


Workshop Omgaan met Pesten | docenten, begeleiders, professionals

Deze interactieve workshop is voor professionals die met kinderen werken. Je leert de signalen van pesten beter herkennen, wat je kunt doen om pesten te voorkomen en hoe je effectief kunt handelen als er gepest wordt. De workshop stem ik op maat af op je behoeften.
Meer over de workshop Omgaan met Pesten


Sta Sterk training | weerbaarheid vergroten

In de Sta Sterk training vergroten kinderen en jongeren hun sociale weerbaarheid. Ze leren voor zichzelf op te komen en zich in lastige situaties zelfverzekerd en veiliger te voelen. De training is buiten schooltijd in een kleine groep of een-op-een.
Meer over de Sta Sterk training


Sta Sterk op School | anti-pestprogramma

In dit anti-pestprogramma verbeter ik de dynamiek in de klas. Ik werk intensief samen een aantal kinderen die we zorgvuldig selecteren. Zij leren om voor zichzelf en elkaar op te komen. Met 2 workshops betrek ik ook hun ouders bij het programma. De trainingen zijn op school tijdens schooltijd.
Meer over de Sta Sterk op School training


Stevige Stap training | zelfverzekerd naar de brugklas

De Stevige Stap training helpt kinderen bij de overgang van groep 8 naar de middelbare school. Ik geef de trainingen in een groep van 4 tot 8 kinderen. Na de training hebben ze vol zelfvertrouwen een goede start gemaakt op hun nieuwe school.
Meer over de Stevige Stap training


Niet gevonden wat je zocht?

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via 06-10856141 of praktijkmedlev@gmail.com.